Varför välja oss?

Vår personal har bred erfarenhet av luftballong och har flugit över hela Skåne under många år och tillhör dem som genomfört flest flygningar i området. Vi har även varit på andra platser runt om i Sverige samt besökt olika delar av Europa, i ballongsammanhang.

Vi är de enda i regionen som erbjuder möjlighet till vinterflygning, det kostar inget extra. Om vi får en kall vinter med snö genomför vi vinterflygning när väder och vind tillåter. En fantastisk upplevelse!

Vi stressar inte! Vårt mål är att ge dig en fantastisk upplevelse på alla plan.
Att stå kvar och prata en stund efter flygningen/picnicen är en trevlig del av upplevelsen. Det finns ingen anledning att ha brått i ballong- sammanhang, det skall vara avkopplande och njutbart hela vägen!

Vår personal hyrs in av andra, kommersiella ballongföretag, ett bevis på vår kompetens och en trygghet för dig.
Vi genomför upplevelsen på det sätt som vi anser är bäst för våra gäster och personal, inte kostnadseffektivast eller snabbast. Vårt mål är att vara bäst på det vi gör. Det behöver nödvändigtvis inte betyda att vi är billigast, men det skall absolut vara prisvärt. Är priset det viktigaste går det säkert att finna andra alternativ.

Vi har en gästbok på hemsidan där våra passagerare kan lämna feedback eller kommentarer efter flygningen.
Det ger oss en möjlighet att ständigt förbättras och dig en möjlighet att se vad våra gäster anser om oss, och genomförandet, innan du bokar ett presentkort.

Vi tar ett par foto under flygningen/upplevelsen, dessa kan du kostnadsfritt ladda ned från vår hemsida om du vill.

Flygningen genomförs i samarbete med Ballongflyg i Väst AB, ett av Sverigen äldsta, etbl. 1992, och största ballongföretag med kommersiellt tillstånd att flyga betalande passagerare. Ni är naturligtvis försäkrade enligt Svenska och internationella regler under flygningen, i Europas största flygförsäkringsbolag Inter Hannover.

Varmt välkomna till en upplevelse med oss och vår passion.
Vi kommer att ta väl hand om dig och dina nära & kära.


  • Ballongflyg i Syd.se
  • Telefon:
    • +46 (0)40-616 09 99
    • +46 (0)760-18 43 02
  • Email