Företag & Grupper

Företag och grupper:
Företag eller grupper som bokar hela korgen, 8 platser, kan lämna önskemål om startplats. Vi kan även genomföra specialarrangemang med transporter, förstärkt picnic föreläsning etc. innan eller efter flygningen. Pris beroende på upplägg, kontakta oss gärna för ett kostnadsfritt förslag, utan förpliktelser från din sida.

Ballongflygning är en perfekt gruppövning där man tydliggör vikten av samarbete inom gruppen/gruppdynamik. På ett enkelt och tydligt sätt ser man vikten av gruppens samarbetsförmåga för sluresultatet. 
Utmärkt som morot vid uppnått resultat, kundvård, personalvård, kick off, möjlighterna är många.

 
Syns Ni i Mediabruset?
Hur syns man i ett hav av reklam och budskap? Vill Ni höja Er över konkurrenterna?  Göra ett bestående intryck? Eller bara synas på himlen i ett positivt sammanhang. Marknadsför ditt företag kostnadseffektivt. Vi har upplägg som innebär att Ni både syns och blir ihågkomna på ett positivt sätt.
Effektivare kundvård får man söka länge efter! Bjuder Ni ut Era kunder på en ballongflygning så kommer de att minnas Er med glädje för all framtid, fråga oss, vi vet. Om tre år minns dina gäster fortfarande vem som tog med dem på en ballongtur, men knappast vem som bjöd dem på middag samma år!

Vi ombesörjer allt, transporter, mat, dryck, tillstånd osv. Ni bjuder in gästerna. Enkelt och effektivt!
Kontakta oss för en kostnadsfri offert på vad ditt upplägg skulle kosta.

Ett utmärkt sätt att skapa, vårda och utveckla relationer på.


  • Ballongflyg i Syd.se
  • Telefon:
    • +46 (0)40-616 09 99
    • +46 (0)760-18 43 02
  • Email